Потърсете ни: 088 7248182

Продукти

  • Гъвкави сервозадвижвания
  • модули за енергиен мониторинг
  • Модули със SAFETY функции
  • Управление за роботи

Системи за контрол

Мащабируеми системи за машини с ниска себестойност и без достатъчна площ за оборудване, до големи системи за управление.

Широка гама от цифрови, аналогови и комуникационни входове и изходи.

 


 

Програмируем контролер X20CP1301

Kонтролерът е снабден с вградени 30 цифрови входове/изходи и 2 аналогови входа. Както всички контролери от серията X20, този също може да бъде локално или мрежово разширен със стандартните модули.

Вижте повече >>


 

Програмируем контролер X20CP1381RТ

 

Съобразени със изискванията за управление на бързи процеси

B&R разработи нови котролери по нова „reACTION“ технология, с която се постига време за реакция под 1µS. Този контролер също е снабден с вградени входове и изходи, USB и RS232.

Вижте повече >>


 

Компактна серия контролери X20CP04xx

x20cp04xx

Контролерите от семейството X20 Compact-S са едновременно мощни и компактни. Дизайнът им е без вентилатори и без батерии, което означава, че те не изискват допълнителна поддръжка.

X20CP0484 е оборудван с процесор ARM Cortex A9-667, 256 MB RAM и 2 GB вградено флаш устройство. FRAM за запазване на остатъчни променливи разполага с 64 kB.
С POWERLINK, Ethernet, USB и RS232, контролерът предлага широки възможности за комуникация. Като опция се предлага и CAN интерфейс.

Ако приложението изисква допълнителни интерфейси, процесорът може да бъде модулно разширен с един или два интерфейсни слота X20. Това позволява да се използва цялата продуктова гама от интерфейси X20 fieldbus.

Вижте повече >>


 

X20 System coated

Защитени от атмосферните условия

Със серията X20c, B&R поставя нови стандарти за защита срещу суровите условия на околната среда. Този вариант на модулен X20 контролер и I/O продуктова линия е защитен срещу конденз и корозивни газове чрез покритие на електронния модул. Модулите са подходящи за употреба дори и при неблагоприятни атмосферни условия.

Вижте повече >>


 

X20 System

Мащабируеми системи за машини с ниска себестоност и без достатъчна площ за оборудване, до големи системи за управление.

Новият стандарт за автоматизация базиран на „SLICE” I / O системи.

С X20 системата на B&R, се поставят нови стандарти в съответствие с мотото "Съвършенство в Автоматизация".

Създадена с опита, придобит от приложенията по целия свят, многобройните разговори с клиенти, както и с цел за по-просто, по-икономично и сигурно използване, X20 системата е новото универсално решение за всяка задача за автоматизация на машина и производствена линия.

Вижте повече >>


X90 System

x90 system

B&R продължава да отваря нови възможности в мобилната автоматизация със своите иновативни мобилни контролери X90. Изчерпателният набор от стандартизирани компоненти е идеален за прилагане на гъвкави концепции за автоматизация.

Сърцето на мобилната система за управление X90 е мощен ARM процесор и многофункционални I/O канали. Основните характеристики включват интерфейси за CAN, Ethernet и шината POWERLINK в реално време.

B&R Hypervisor може да превърне вашия компютър във вграден контролер от висок клас със скорости на процесора до 2,8 GHz

Вижте повече >>