Потърсете ни: 088 7248182

Продукти

  • Гъвкави сервозадвижвания
  • модули за енергиен мониторинг
  • Модули със SAFETY функции
  • Управление за роботи

Серво и стъпкови задвижвания

Tехнология за контрол на движението „ACOPOS“ на B & R се вписва безпроблемно в цялостната концепция за автоматизация на компанията. Управляващите компоненти за движение са напълно съвместими, така че отделните устройства могат да се разменят по всяко време и да се адаптират към всякакви промени в конфигурацията или изисквания на машината.

С характерния си „Автоматичен контрол на позицията“, системата ACOPOS позволява да не се губи време с програмирането на позиционирането при едно- и многоосни системи. Вградения комуникационен интерфейс EthernetPOWERLINK или X2X , спестява времето за опроводяване. На разположение са и набор от SAFETY функция. 


 

Компакти сервозадвижвания ACOPOS micro

Тази серия дава възможност на потребителя да изпълни решения за маломощни приложения.

- Изключително гъвкав при интегриране
- Интегрирана I/O
- Компактен дизайн
- Ниска загуба на мощност
- Универсален дизайн за управление на серво- и стъпков мотор.

Вижте повече >>


 

Интелигентни сервозадвижвания ACOPOS

Увеличеното производственo количество, по-бързите производствени цикли, по-доброто качество и по-голямата точност са реалност с серво задвижвания от серия ACOPOS.

Успешно вградени ACOPOS управления има при :       

- Пакетиращи машини;
- Манипулатори;
- Текстилна индустрия;
- Дърво- , метало- и пластмасово обработване;

Вижте повече >>


 

Модулни управления ACOPOSMulti

ACOPOS MULTY

Новата генерация задвижвания на B&R осигурява  универсално решение за автоматизиране на всяка машина. Нов крайъгълен камък по пътя към Перфектност в Автоматизацията.

Вижте повече >>


 

Многоосно управление в един корпус ACOPOS P3

С новото управление ACOPOS P3, B&R поставя нов стандарт за управление на движението. Екстремно малките му размери и вградените SAFETY функции, го прави едно от най-ефективните задвижвания на пазара. Серията се предлага в 1-, 2- и 3 осен варианти, покриващи от 0,6kW до 24kW. С размер като стандартен 1-осен вариант, 3-осният редуцира до 69% мястото в таблото за монтаж. Възможността за работа с виртуален ротационен енкодер премахва нуждата от използването на външен енкодер, опроводяване и допълнителни комуникационни модули.

Вижте повече >>