Потърсете ни: 088 7248182

Продукти

  • Гъвкави сервозадвижвания
  • модули за енергиен мониторинг
  • Модули със SAFETY функции
  • Управление за роботи

Индустриални компютри

Индустриални решения на персонални компютри за високо-производителни приложения.

Изчислителната мощност, дисплейте, оперативните елементи, операционни системи и интерфейсите могат да бъдат оптимизирани за индивидуални изисквания.

APC2200

Вариантът за монтаж в табло на Automation PC 2200 съчетава пълноценна компютърна система в минимален размер с производителността на най-новите процесори Intel Atom E3900.

Този иновативен компютърен дизайн е базиран на архитектурата на Intel Apollo Lake, чиято дву- и четириядрена процесорна технология представлява крайъгълен камък за вградените системи – като същевременно предлага оптимално съотношение цена/производителност.

APC3100

Серията Automation PC 3100 съчетава предимствата на компактната система с производителността на най-новите процесори Core i-серия. В допълнение, индустриалните компютри също предлагат допълнителна гъвкавост. Могат да се добавят до три интерфейсни карти за допълнителни опции.

Процесорите са базирани на най-новото поколение Core-i на Intel. Те могат да бъдат мащабирани в много широк диапазон, от Celeron до Core i7. Това позволява процесорната мощност да бъде адаптирана точно както е необходимо към съответното приложение.

Всички варианти са без вентилатор, така че Automation PC 3100 няма въртящи се части. Това прави задачи по поддръжката като смяна на въздушни филтри нещо от миналото. Опциите за оперативната памет варират от 4 до 32 GB.

PPC3100 automation panel multi touch

Основното предимство на Panel PC 3100 multi-touch технологията е как тя прави работата по-интуитивна. В същото време жестовете с две ръце за критични или потенциално опасни операции, осигуряват ефективен начин за предотвратяване на неволни грешки на оператора.

Процесорите са базирани на най-новото поколение Core-i на Intel. Те могат да бъдат мащабирани в много широк диапазон, от Celeron до Core i7. Това позволява процесорната мощност да бъде адаптирана точно както е необходимо към съответното приложение.

Всички варианти са без вентилатор, така че Panel PC 3100 няма въртящи се части. Това прави задачи по поддръжката като смяна на въздушни филтри нещо от миналото. Опциите за оперативната памет варират от 4 до 32 GB.

PPC StainlessSteel

Panel PC Stainless Steel за хигиенни цели. В допълнение към стандартните операторски панели, B&R предлага и устройства, които отговарят на изискванията, уникални за конкретни индустрии.

Особено в производството на напитки, хранителни продукти, фармацевтична и опаковъчна промишленост, системите трябва да отговарят на строги изисквания по отношение на хигиена, здравина и надеждност. Специалната конструкция на продуктите на B&R гарантира това.

Панелните компютри от неръждаема стомана B&R се отличават с хигиеничен дизайн и използват особено устойчиви материали като гладка неръждаема стомана, висококачествено полиестерно покритие и специални уплътнителни материали.

APC910 - Automation PC910 предлага максимална изчислителна мощност за сложни задачи, като например усъвършенствани системи за машинно зрение. Тя се основава на най-новото поколение на Core i-series процесори - еталон за най-добрa PC архитектури.

APC2100 - Automation PC 2100 осигурява пълна PC система с минимизирани размери.

Този иновативен дизайн е базиран на Intel Bay Trail архитектура.

Automation PC2100 обединява всички важни интерфейси, включително 2x Gigabit Ethernet, както и 1x USB 2.0 и 1x USB 3.0. Могат да бъдат добавени интерфейсни модули за Powerlink и CAN. За съхранение на данни е налична CFast карта.