Потърсете ни: 088 7248182

Продукти

  • Гъвкави сервозадвижвания
  • модули за енергиен мониторинг
  • Модули със SAFETY функции
  • Управление за роботи

Визуализиращи дисплеи

Дали въздействието от оператор се извършва интуитивно чрез докосване на екрана, функционални бутони, или комбинация от двете, контролните панели на B&R Automation осигуряват ненадмината ергономичен комфорт. Брилянтни дисплеи с широк зрителен ъгъл осигуряват изключителен поглед към състоянието на машините.

Поръчковите специфични решения, допълват широката гама от продукти. Тези устройства са разработени от B&R Automation, с което се гарантира дългосрочната наличност, която машините и производствените системите изискват.


 

Automation Panel multi-touch

PPC3100 automation panel multi touch

Мulti-touch панелите отварят нови измерения за иновативен HMI дизайн.

Има много жестове, които могат да се използват в приложенията: увеличаване и намаляване и завъртане на обекти с два пръста, превъртане през списъци и превключване към следващия екран с бързо плъзгане. Основното предимство на multi-touch технологията е как тя прави работата по-интуитивна.

В същото време жестовете с две ръце за критични или потенциално опасни операции осигуряват ефективен начин за предотвратяване на неволни грешки на оператора. multi-touch дисплеите се поддържат от операционните системи Windows 10 IoT Enterprise 2016 LTSB, Windows 7 Professional/Ultimate и Windows Embedded Standard 7 Premium.

 

Вижте повече >>


 

Mobile Panel 7200

Mobile Panel 7200

Ергономичен дизайн - мобилният HMI терминал / панел / е проектиран така, че да седи удобно в двете ръце, осигурявайки както на лявата, така и на дясната ръка, часове на използване без умора. Новата конструкция с намалено тегло прави мобилната работа и контрол по-безопасни и по-лесни от всякога.

Здрав дизайн за промишлена употреба.

Изискванията, поставени към преносима система като мобилния панел, разбира се, са по-високи от тези за монтирано устройство. Мобилният панел е проектиран да работи при тези условия. Корпусът му с двойна стена е специално оформен, за да абсорбира силни удари. Оперативните елементи като бутони и бутона за аварийно спиране са вдлъбнати в корпуса. Корпусът, кабелът и конекторите предлагат защита срещу прах и пръски вода

Вижте повече >>


 

Power Panel T-/C-Series

Гъвкави. Компактни. Мощни.

B&R разширява своята успешна линия Power panel системи чрез добавяне на още две серии: терминална версия Power Panel T-Series и контролерна версия Power Panel C-Series. И двете версии са оборудвани с аналогов резистивен сензорен дисплей. Оборудвани с вграден браузър, Power Panel T30 терминалните устройства са напълно уеб-съвместими и могат да бъдат използвани и като Visual Components клиент. Терминал серията се предлага с четири размера на TFT дисплей, вариращи от 4.3" до 10.1" и са оборудвани с 2 Ethernet интерфейса, 2 USB порта и широка гама от опции за конфигуриране.

Вижте повече >>